Υπάρχουν κρασιά τα οποία αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις μια ποικιλία ή και ακόμα και μια ολόκληρη περιοχή. H Μαντινεία από το Κτήμα Τσέλεπος είναι ξεκάθαρα ένα από αυτά.
Ο Γιάννης Τσέλεπος, ο master του είδους, καταπιάνεται με την αγαπημένη του λευκή ποικιλία, το Μοσχοφίλερο, από την αρχή της καριέρας του. Οινολάσπες, κρυοεκχυλίσεις και άψογη τεχνική διαχείριση δίνουν στο Μοσχοφίλερο τελείως διαφορετικό αέρα από αυτόν που έχεις συνηθίσει. Κρυστάλλινη οξύτητα, τριαντάφυλλα, εσπεριδοειδή και νότες ζύμης συνθέτουν μια από τις πιο κλασσικές εκφράσεις της Μαντινείας.
Δοκίμασε τη Μαντινεία από το Κτήμα Τσέλεπος παρέα με πράσινες σαλάτες και φρέσκα λευκά τυριά.