ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Noughty Non Alcoholic Blanc
€18,20
€15,90
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

«Άτακτο» στη γεύση, καθωσπρέπει στο αλκοόλ!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Noughty Blanc ανήκει σε μια premium κατηγορία μη αλκοολούχων κρασιών, που δημιούργησε η Amanda Thomson, ιδρύτρια της πιστοποιημένης B-Corp εταιρείας Thomson and Scott. Αν έχεις άγνωστες λέξεις θα τα εξηγήσουμε όλα!

Το 2006 μια ομάδα ανθρώπων ίδρυσε την εταιρεία B Lab, με σκοπό την εφαρμογή μιας μορφής οικονομίας, υποστηριζόμενη από επιχειρήσεις που πληρούν πολύ αυστηρά πρότυπα κοινωνικής και περιβαλλοντικής απόδοσης και υπευθυνότητας, μέσω του πιστοποιητικού B-Corp. Έτσι θα εξασφαλίζεται μόνο θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον. Η Thomson and Scott, διαθέτει ένα τέτοιο πιστοποιητικό, πράγμα καινοτόμο στο χώρο του κρασιού. Έτσι η Amanda βραβεύτηκε από το διάσημο Le Cordon Bleu Entrepreneur, του Παρισιού για την καινοτομία της στη δημιουργία κρασιών χωρίς αλκοόλ και σήμερα, αυτά φιγουράρουν σε bars όλου του κόσμου, αλλά και πολλών εστιατορίων με αστέρια Michelin. Καθόλου άσχημα δεν τα πήγε!

Το Noughty Blanc λοιπόν είναι φτιαγμένο από 100% βιολογικά σταφύλια, κατά 55% Chenin Blanc και 45% Chardonnay προερχόμενα από το Cape Town στη Νότια Αφρική. Το κρασί ζυμώνει σε χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε να διατηρηθούν τα αρώματα και στη συνέχεια ωριμάζει για 2 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές για να ενισχυθεί η πολυπλοκότητα. Στη συνέχεια με τη μέθοδο της περιστροφής κώνου, που γίνεται σε κενό αέρος, αφαιρείται το αλκοόλ, ενώ ο χαρακτήρας του κρασιού και των ποικιλιών παραμένει αναλλοίωτος!

Απόλαυση χωρίς ενοχές, για το lunch break από τη δουλειά ή για τις ημέρες που «δεν θέλεις να πιείς άλλο αλκοόλ», αλλά «ε, θα πιώ ένα ποτηράκι».

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΕΛΑΦΡΥ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΛΑΦΡΙΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι διαυγές λεμονί. Έντονα αρώματα από λεμόνι, μπανανόμηλο, χαμομήλι, γιασεμί, lime, μέλι και αχλάδι.

Στο στόμα είναι ελαφρύ, με δροσερή και αναζωογονητική οξύτητα. Lime, λεμόνι, πράσινο μήλο και γιασεμί σε ισορροπημένο σύνολο γεύσεων, με πολύ χαμηλά ποσοστά σακχάρων.

 

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά NV
Αλκοόλ 0,5%
Προέλευση Cape Town, Νότια Αφρική
Ποικιλία Chenin Blac, Chardonnay
Αρώματα λεμόνι, μπανανόμηλο, χαμομήλι, γιασεμί, lime, μέλι, αχλάδι
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 9°C
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Βιδωτό
Βιολογικό Όχι

NOUGHTY NON ALCOHOLIC BLANC

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ το σκέτο ή με ελαφριές σαλάτες και λευκά τυριά.

Λαβράκι στα κάρβουνα με πικάντικη σάλτσα σόγιας

  • 2 λαβράκια (των 500γρ) καθαρισμένα και ξεσπλαχνισμένα
  • ελαιόλαδο
  • αλατοπίπερο
  • Μια χούφτα φρέσκα μυρωδικά (δενδρολίβανο, ρίγανη)
  • 2 λεμόνια ή 1 πορτοκάλι
  • 10 γρ φρέσκο ​​τζίντζερ, σε λεπτές φέτες
  • Επιπλέον φέτες λεμόνι ή λάιμ για το σερβίρισμα

 

Για τη σάλτσα

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1/2 έως 1 φρέσκια καυτερή πιπεριά, σε λεπτές φέτες (εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας)
  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

 

Προθερμάνετε την ψησταριά σας ή ανάψτε τα κάρβουνα. Καθαρίστε το ψάρι καλά μέσα και έξω, και σκουπίστε το καλά. Κάνετε 3-4 κάθετες κάθετες στο κόκκαλο τομές  σε κάθε πλευρά του ψαριού. Αλοίψτε τα ψάρια μέσα και έξω με το ελαιόλαδο. Πασπαλίστε τα με αλάτι και πιπέρι μέσα και έξω. Γεμίστε τα με τα φρέσκα βότανα, φέτες λεμονιού ή πορτοκαλιού και τις φέτες τζίντζερ στις εγκοπές που ανοίξατε νωρίτερα.

Τοποθετήστε τα ψάρια μέσα σε μια σχάρα ψησίματος και ασφαλίστε τη καλά. Αφού έχουν κάτσει τα κάρβουνα ή αφού το grill αερίου έχει ζεσταθεί καλά, ψήστε για 5-7 λεπτά και στη συνέχεια γυρίστε τη σχάρα από την άλλη πλευρά για άλλα 5 λεπτά.

Για τη σάλτσα, τοποθετήστε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το ελαιόλαδο και όταν κάψει, προσθέστε το σκόρδο και τις πιπεριές τσίλι. Μαγειρέψτε για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέστε τη σάλτσα σόγιας και τη ζάχαρη και αφήστε στη φωτιά για 1 λεπτό.

Περιχύστε τα ψάρια με τη σάλτσα και σερβίρετε με φέτες λεμονιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}