Ο Roditis Naturε από το Οινοποιείο Τετράμυθος είναι μάλλον η κορυφαία έκφραση, της ταπεινής και αδικημένης ελληνικής ποικιλίας. Συγκεκριμένα, ο Ροδίτης του Τετράμυθου ήταν το κρασί που έδειξε πως ο Ροδίτης είναι ικανός για μεγαλεία, για λευκά κρασιά που εντυπωσιάζουν και μπορούν και να παλαιώσουν!
To Οινοποιείο Τετράμυθος ιδρύθηκε το 2004 από τα αδέρφια Αρίστο και Στάθη. Σαν οινολόγος, βρίσκεται στο τιμόνι, από την αρχή, ο Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος. Όλοι μαζί, έχουν αφοσιωθεί στη δημιουργία εξαιρετικών κρασιών, με έμφαση στον ποικιλιακό χαρακτήρα. Σε αυτό βοηθά το εξαιρετικό μικροκλίμα της ορεινής Αιγιαλείας. Ο Ροδίτης ήταν ένα δύσκολο στοίχημα, γιατί λόγω της συμμετοχής του στη Ρετσίνα, στο μυαλό του κόσμου είχε ταυτιστεί με φτηνά και αδιάφορα κρασιά.
Σήμερα ευτυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο Ροδίτης οφείλει αυτή την στροφή προς την ποιότητα, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, στο Οινοποιείο Τετράμυθος. Τα σταφύλια προέρχονται από αμπέλια ηλικίας 50 ετών, που βρίσκονται σε υψόμετρο 850 μέτρων, καλλιεργούνται βιολογικά και δίνουν τον καλύτερο καρπό τους, με τέλεια ωρίμαση και υψηλή οξύτητα. Το κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες και ωριμάζει με τις φίνες οινολάσπες του για 5 μήνες.
Ο Roditis Naturε από το Οινοποιείο Τετράμυθος θα αλλάξει όλα όσα μπορεί να πίστευες για το Ροδίτη μέχρι σήμερα.