Οι εποχές αλλάζουν! Η Άνοιξη έχει έρθει (θεωρητικά...) εδώ και μέρες! Μαζί της ήρθε και η όρεξη για λουλουδάτα, ολόφρεσκα κρασιά που διεγείρουν τις αισθήσεις φέρνοντας ανθισμένους κήπους στο ποτήρι μας!
Το Μοσχάτο Αμβούργου είναι μια ερυθρωπή ποικιλία που μετά από κάτι λιγότερο από 100 χρόνια καλλιέργειας στην περιοχή του Τυρνάβου οικειοποιήθηκε πλήρως στο περιβάλλον της και πλέον μετονομάστηκε και επίσημα σε Μοσχάτο Τυρνάβου. Από αυτή τη μοναδικά αρωματική ποικιλία, ο έμπειρος οινοποιός Δημήτρης Μίγας, εφαρμόζοντας μέθοδο blanc de noir (παραγωγή λευκού κρασιού από κόκκινη ποικιλία) δημιούργησε το λευκό Μοσχάτο Τυρνάβου 2014 του Κτήματος Μίγα. Αν ο όρος Άνοιξη για εσάς σημαίνει γλυκά λουλουδάτα αρώματα, φρούτα και ολόφρεσκες γεύσεις, τότε αυτό το κρασί δεν πρέπει να λείψει από τα ποτήρια σας και το καθημερινό σας τραπέζι μιας και η τιμή του το κάνει μοναδική ευκαιρία.