Η Μελένια ροζέ της Οινοποιίας Κούκος θα σου αλλάξει την κοσμοθεωρία για τα ημίγλυκα κρασιά. Μόνο από το όνομα Μελένια, καταλαβαίνεις ότι ο Παναγιώτης Κούκος έκανε πάλι τα μαγικά του, δημιουργώντας μια καινούρια και παιχνιδιάρικη πρόταση ντυμένη στα ροζ.
Τα αδέρφια, Παναγιώτης και Κώστας αποφάσισαν να καινοτομήσουν δημιουργώντας το μικρό αλλά πολλά υποσχόμενο οινοποιείο τους, που βρίσκεται στην Στροφυλιά, μόλις 35 χιλ. νοτιοδυτικά της Πάτρας. Η πορεία τους ξεκίνησε από τα τέλη της δεκαετίας του '90. Με αργά αλλά και σταθερά βήματα εξελίσσονται κάθε χρόνο και δε σταματάνε να μας εκπλήσσουν. Στη γκάμα τους υπάρχουν διαφορετικά στυλ και ετικέτες, μία από αυτές είναι και η Μελένια ροζέ η οποία αποτελείται από δύο ποικιλίες, Merlot και Μοσχάτο Ρίου. Η Μελένια ροζέ της Οινοποιίας Κούκος παρέμεινε για 24 ώρες σε επαφή με τα στέμφυλα ώστε να πάρει όσο το δυνατόν πιο έντονα αρώματα και πλούσια γεύση. Πριν το τέλος της ζύμωσης το κρασί παγώνει και έτσι κρατάει τόση γλύκα όση χρειάζεται ώστε να κερδίσει εντυπώσεις από την πρώτη γουλιά.
Απόλαυσε την δίπλα σε πικάντικα πιάτα της Ασιατικής κουζίνας!