ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Mountcloud 2023 - Navitas Winery
Navitas Winery

MOUNTCLOUD 2023 - NAVITAS WINERY

  Ελλάδα / Πιερία
€18,80
€16,40
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Είναι Vegan και θα σε κάνει να πετάξεις στα σύννεφα!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Με το Mountcloud Navitas Winery θα πετάξεις στα σύννεφα. Η κομψότητα, τα ντελικάτα φραουλένια αρώματά του και ο πικάντικος χαρακτήρας του θα σε κερδίσουν από την πρώτη γουλιά. Ανάλαφρο και ζουμερό είναι ιδανικό σαν απεριτίφ αλλά και για να συνοδέψει καλοκαιρινά μεζεδάκια!

Η ιστορία του οινοποιείου ξεκίνησε το 2015 όταν μπήκε στο μυαλό της Μαρίας Δημητριάδη η ιδέα να αξιοποιήσει τον οικογενειακό αμπελώνα στο Λιτόχωρο, στους πρόποδες του Ολύμπου. Η Μαρία, με σπουδές στην ψυχολογία αλλά άρρηκτα συνδεμένη με το κρασί από την παιδική ακόμα ηλικία της δε θα μπορούσε να γλιτώσει από το «μικρόβιο». Έτσι ένωσε τις δυνάμεις της με τον οινολόγο Γρηγόρη Σωτηριάδη και το 2020 ήταν ο πρώτος τους τρύγος. Τα κρασιά τους κατάφεραν να ξεχωρίσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή, τόσο σε παγκόσμιους διαγωνισμούς όσο και στην ελληνική αγορά, για το εντυπωσιακό τους packaging και την ποιότητα τους. Σε δεύτερη ανάγνωση όμως υπάρχει και κάτι ακόμα που κάνει το Navitas Winery να ξεχωρίζει. Εκτός από τη vegan πιστοποίηση έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες για την πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας ενώ παράλληλα το οινοποιείο λειτουργεί με τη λογική της αειφόρου ενέργειας (το 70% του νερού ανακυκλώνεται, δε χρησιμοποιούν συνθετικά λιπάσματα, προσπαθούν να μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας στο ελάχιστο).

Μα και καλά κρασιά και οικολογική συνείδηση; Αμέ! Κι αν δε μας πιστεύεις δοκίμασε το Mountcloud Navitas Winery. Πρόκειται για ένα ροζέ κρασί από Grenache Rouge. Τα σταφύλια προέρχονται από τον ιδιόκτητο αμπελώνα, σε υψόμετρο 280 μέτρων, με εξαιρετικά χαμηλή στρεμματική απόδοση. Μετά την αυστηρή διαλογή και τη σύντομη προζυμωτική εκχύλιση το κρασί ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, ώστε να εξασφαλιστεί η φινέτσα και η φρεσκάδα του.

Εμφιαλώθηκε σε 3.900 υπέρκομψες φιάλες!

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Το Mountcloud Navitas Winery έχει απαλό τριανταφυλλί χρώμα και διακριτικά αρώματα φράουλας, πετροκέρασου, ροδάκινου, ροδιού, ροζ γκρέιπφρουτ, λευκού πιπεριού και ginger.

Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, ισορροπημένη οξύτητα και λιπαρή υφή. Ζουμερό κεράσι, φράουλα, σμέουρο, γκρέιπφρουτ, νεράντζι, λευκό τσάι, ζύμη και λευκόσαρκο ροδάκινο γεμίζουν το στόμα σε κάθε γουλιά.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2023
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Πιερία, Ελλάδα
Ποικιλία Grenache Rouge
Αρώματα Φράουλα, πετροκέρασο, ροδάκινο, ρόδι, ροζ γκρέιπφρουτ, λευκό πιπέρι, ginger.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8°C
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

MOUNTCLOUD 2023 - NAVITAS WINERY

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Εξαιρετικός συνδυασμός με σαλάτα caprese, γαρίδες ψήτες με vinaigrette πορτοκαλιού, σουβλάκια κοτόπουλου με lime, soya sauce και ginger

Γαρίδες, σουβλάκι, τυλιγμένες με προσούτο σε μαρμελάδα πορτοκάλι

1/4 φλιτζανιού μαρμελάδα πορτοκάλι

1/4 φλιτζανιού λευκό ξηρό κρασί

4 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο ​​χυμό λεμονιού

1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο ​​τζίντζερ

1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

20 γαρίδες jumbo ή μεσαίου μεγέθους ξεφλουδισμένες (μπορείτε να αφήσετε την ουρά)

10 φέτες προσούτο κομμένες σε 2 φέτες κατά μήκος

2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι

10 καλαμάκια για σουβλάκια βουτηγμένα σε νερό για 20 λεπτά

αλάτι

πιπέρι

 

Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέυουμε τη μαρμελάδα, το λευκό κρασί, το χυμό λεμονιού, το τζίντζερ, το σκόρδο και τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τα γούστα μας.

Βουτάμε τις γαρίδες και τις γυρίζουμε για να καλυφθούν πλήρως με το μίγμα. Τις αφήνουμε για 20 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το πέρασμα των 20 λεπτών, στραγγίζουμε τις γαρίδες.

Τυλίγουμε κάθε μια από τις γαρίδες με μια φέτα προσίουτο, περίπου στη μέση. Περνάμε 2 γαρίδες σε κάθε καλαμάκι και φροντίζουμε νε τις καρφώσουμε έτσι ώστε να μην ξετυλιχτεί το προσούτο.

Προθερμαίνουμε το γκριλ σε μεσαία προς ψηλή θερμοκρασία. Αν τα κάνουμε στα κάρβουνα φροντίζουμε να έχουμε μέτρια φωτιά. Βουτάμε τα σουβλάκια στη μαρινάδα και τα ψήνουμε έως ότου το προσούτο γίνει τραγανό και οι γαρίδες αδιαφανείς και ελαφρά κόκκινες, περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά.

 

Μυστικό

Μουλιάζουμε τα ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια σε νερό (κατά προτίμηση ζεστό) πριν τα βάλουμε στο φούρνο ή στα κάρβουνα για να μην καούν και μαυρίσουν κατά το ψήσιμο.

 

Συνδυασμός με κρασί

Θαλασσινά, προσούτο και μαρμελάδα πορτοκάλι συνδυάζονται με το έντονο κάπνισμα του ψησίματος στη σχάρα. Λευκά κρασιά μεγάλης έντασης με πέρασμα από βαρέλι, ελαφριά κόκκινα με μέτριες - τανίνες και δροσερά ροζέ με οξύτητα θα αποδώσουν καλύτερα τον γευστικό πλούτο αυτής της συνταγής.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}