Καιρός να δοκιμάσετε ένα κρασί τόσο ξεχωριστό όσο και ο τρόπος που οινοποιούσαν οι παππούδες μας! Από επιλεγμένα σταφύλια των δύο γηγενών ποικιλιών της Ζίτσας, της Ντεμπίνας και του Βλάχικου και χρησιμοποιώντας την πατροπαράδοτη Γιαννιώτικη μέθοδο το κτήμα Γκλίναβος μας χαρίζει τη δυνατότητα να απολαύσουμε τη μαεστρία και την φαντασία των προγόνων μας.
Χωρίς προσθήκη άλλων ουσιών, αυτό το κρασί προκύπτει από τη ζύμωση σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 15 μέρες, την τριπλή μετάγγιση (σύρσιμο) και στη συνέχεια την τελική ζύμωση στη δεξαμενή για την ενσωμάτωση του ανθρακικού. Το αποτέλεσμα είναι ένα πορτοκαλί ημιαφρώδες και ημίξηρο κρασί που λατρεύει την ελληνική κουζίνα και το αγαπούσαν οι παππούδες μας.
Μπορεί το μπουκάλι να ξενίζει με το σχήμα και το ιδιαίτερο καπάκι του, αλλά όσοι το έχουν δοκιμάσει, φροντίζουν κάθε φορά να εξαντληθεί μέσα σε λίγες μόνο ώρες...