ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Noughty Non Alcoholic Rose
€18,20
€15,90
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Απόλαυση Προβηγκίας, αλλά με μηδενικό αλκοόλ!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Noughty Rose, είναι ένας μαγικός συνδυασμός του αγαπημένου στυλ Προβηγκίας, με τις έντονα αρωματικές νότες των ποικιλιών από τη Νότια Αφρική. Και όλα αυτά, με το λιγότερο δυνατό αλκοόλ!

Η καινοτομία της εταιρείας της Amanda Thomson, έγκειται στην αντιστάθμιση του αποτυπώματος άνθρακα για κάθε αγορά, στηρίζοντας τη βιωσιμότητα και την προστασία του πλανήτη. Τα κρασιά της καθώς και η πρωτοποριακή μέθοδος απομάκρυνσης του αλκοόλ, έχει βραβευτεί και αναγνωριστεί παγκοσμίως, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε πολύ σημαντικές λίστες εστιατορίων όλου του κόσμου.

Γτο το Noughty Rose, χρησιμοποιούνται σταφύλια 99% Chenin Blanc και 1% Pinotage, που προέρχονται από ξηρικούς αμπελώνες του Western Cape. Οι δροσεροί άνεμοι από τον Ατλαντικό Ωκεανό και το κρύο ρεύμα Benguela, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες ωρίμανσης και διατήρηση αρωμάτων των σταφυλιών. Μετά τη ζύμωση για 14 ημέρες, ο χυμός και τα σταφύλια υποβάλλονται σε αναγωγική επεξεργασία ώστε να διατηρηθεί η έντονα φρουτώδης γεύση. Η 2 μηνη παραμονή με τις οινολάσπες προσδίδει όγκο, ενώ στη συνέχεια η αφάιρεση του αλκοόλ υπό συνθήκες κενού, καταλήγουν στην απόλυτη απόλαυση χωρίς ενοχές!

Δοκίμασέ το, δεν θα το πιστεύεις!

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΕΛΑΦΡΥ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι διαυγές σομόν. Πλούσιος αρωματικός χαρακτήρας με τα κόκκινα μούρα και το φραμπουάζ να κυριαρχούν, ενώ νότες από ροδάκινο, κεράσι και λεμόνι, δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας.

Στο στόμα έχει ελαφρύ σώμα με ισορροπημένη τραγανή οξύτητα. Φρέσκα αρώματα από φράουλα, πετροκέρασο και ροδάκινο, δημιουργούν μια πολύ απολαυστική επίγευση.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά NV
Αλκοόλ 0,0%
Προέλευση Cape Town, Νότια Αφρική
Ποικιλία Chenin Blanc
Αρώματα κόκκινα μούρα, φραμπουάζ, ροδάκινο, κεράσι, λεμόνι
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 9°C
Παλαίωση -
Πώμα Βιδωτό
Βιολογικό Όχι

NOUGHTY NON ALCOHOLIC ROSE

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ το σκέτο ή με ελαφριά πιάτα.

Λαβράκι στα κάρβουνα με πικάντικη σάλτσα σόγιας

  • 2 λαβράκια (των 500γρ) καθαρισμένα και ξεσπλαχνισμένα
  • ελαιόλαδο
  • αλατοπίπερο
  • Μια χούφτα φρέσκα μυρωδικά (δενδρολίβανο, ρίγανη)
  • 2 λεμόνια ή 1 πορτοκάλι
  • 10 γρ φρέσκο ​​τζίντζερ, σε λεπτές φέτες
  • Επιπλέον φέτες λεμόνι ή λάιμ για το σερβίρισμα

 

Για τη σάλτσα

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1/2 έως 1 φρέσκια καυτερή πιπεριά, σε λεπτές φέτες (εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας)
  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

 

Προθερμάνετε την ψησταριά σας ή ανάψτε τα κάρβουνα. Καθαρίστε το ψάρι καλά μέσα και έξω, και σκουπίστε το καλά. Κάνετε 3-4 κάθετες κάθετες στο κόκκαλο τομές  σε κάθε πλευρά του ψαριού. Αλοίψτε τα ψάρια μέσα και έξω με το ελαιόλαδο. Πασπαλίστε τα με αλάτι και πιπέρι μέσα και έξω. Γεμίστε τα με τα φρέσκα βότανα, φέτες λεμονιού ή πορτοκαλιού και τις φέτες τζίντζερ στις εγκοπές που ανοίξατε νωρίτερα.

Τοποθετήστε τα ψάρια μέσα σε μια σχάρα ψησίματος και ασφαλίστε τη καλά. Αφού έχουν κάτσει τα κάρβουνα ή αφού το grill αερίου έχει ζεσταθεί καλά, ψήστε για 5-7 λεπτά και στη συνέχεια γυρίστε τη σχάρα από την άλλη πλευρά για άλλα 5 λεπτά.

Για τη σάλτσα, τοποθετήστε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το ελαιόλαδο και όταν κάψει, προσθέστε το σκόρδο και τις πιπεριές τσίλι. Μαγειρέψτε για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέστε τη σάλτσα σόγιας και τη ζάχαρη και αφήστε στη φωτιά για 1 λεπτό.

Περιχύστε τα ψάρια με τη σάλτσα και σερβίρετε με φέτες λεμονιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}