Η Γαία Οινοποιητική δραστηριοποιείται σε δυο από τα πιο εμβληματικά και γνωστά terroir της Ελλάδας. Ένα οινοποιείο βρίσκεται στην Πελοπόννησο και την περιοχή της Νεμέας, σε υψόμετρο 250 εώς 850 μέτρων, με ασβεστολιθικά εδάφη στις βουνοπλαγιές και πετρώδη στους πρόποδες με τις ποικιλίες Αγιωργίτικο, Ροδίτη, Μοσχοφίλερο και Syrah να πρωταγωνιστούν. Το δεύτερο οινοποιείο βρίσκεται στην Σαντορίνη, ανάμεσα στους οικισμούς Καμάρι και Μονόλιθος στην ανατολική πλευρά του νησιού, από όπου έχουν δημιουργηθεί μεγάλα και διάσημα κρασιά από Ασύρτικο, όπως ο Θαλασσίτης και το Wild Ferment.