ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
Το Οινοποιείο Χατζηδάκη ιδρύθηκε το 1997 από την Κωνσταντίνα Χρυσού και τον αείμνηστο Χαρίδημο Χατζηδάκη. Η κληρονομιά της οικογένειας Χρυσού στον Πύργο Καλλίστης, στη Σαντορίνη, έμελλε να είναι το έναυσμα της δημιουργίας ενός οινοποιείου, που στα χέρια του Χατζηδάκη, θα άλλαζε ότι ξέραμε για τον Σαντορινιό αμπελώνα. Η βιολογική καλλιέργεια, αποκλειστικά τοπικών ποικιλιών, όπως Βουδόματο, Μαυροτράγανο, Ασύρτικο και Αηδάνι αποτελεί τη βάση των κρασιών του. Ο Μάγος του Κρασιού, όπως τον χαρακτήρισαν μετά το θάνατο του, τάραξε τα νερά του ελληνικού κρασιού όταν ξεκίνησε να κάνει φυσικά κρασιά πριν καν κάποιος σκεφτεί πως μετά από 20 χρόνια θα γινόντουσαν η απόλυτη τάση. Η τρομακτική συμπύκνωση της Σαντορίνης του αλλά και το εμβληματικό Assyrtiko de Louros είναι πλέον διαχρονικά κρασιά, παγκόσμιας κλάσης.