Στον νομό Αχαΐας και 35χλμ νοτιοδυτικά της Πάτρας, βρίσκεται το οικογενειακό οινοποιείο Κούκος, ένα τα ανερχόμενα οινοποιεία της Ελλάδας, και το οποίο στηρίζεται αποκλειστικά στην παραγωγή και εμφιάλωση κρασιού από τα ιδιόκτητα αμπέλια της οικογένειας που με προσωπική φροντίδα και επιμέλεια καλλιεργούν οι ίδιοι. Αποκλειστικά βιολογική καλλιέργεια και οι ποικιλίες που καλλιεργούνται είναι Ροδίτης, Σιδερίτης, Φιλέρι, Ασύρτικο, Αγιωργίτικο και οι διεθνείς Cabernet Sauvignon και Merlot.